کِم سِنتر

گاه نوشت های یک دبیر

کِم سِنتر

گاه نوشت های یک دبیر

لاک محافظ شفافیت برنج

فرمول شماره یک

لاک 90 گرم زردچوبه 30 گرم
زعفران 2 گرمالکل صنعتی 480 گرم

زردچوبه و زعفران را در الکل حل نموده وصاف کنید، سپس لاک را اضافه نموده مجدداً از ضافی بگذرانید

فرمول شماره دو
چند قطعه سلولوئی بیرنگ(از جنس فیلمهای عکاسی) را در آمیل استات قرار دهید و هر روز به شدت محلول را تکان بدهید، پس از یک هفته بگذارید ته نشین شود. قسمت صاف را خالی کنید و به آن زردچوبه یا زعفران اضافه کنید و از صافی بگذرانید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد