کِم سِنتر

گاه نوشت های یک دبیر

کِم سِنتر

گاه نوشت های یک دبیر

لطفا چند تا مقاله فارسی در مورد آروماگیری از پرتقال معرفی کنید

آروماگیری: هدف استحصال مواد معطر میوه می باشد بدین شکل آب میوه حدود 85 درجه سانتیگراد
گرم شده و وارد یک مخزن خلاء می شود. مقدار آرومای استحصال شده یک درصد آب میوه می باشد. 



www.iraniec.ir/Tips/1379/Daru/549_4-064.pdf 

مقالات فارسی خاصی در این زمینه در اینترنت وجود ندارد و شما می توانید در بین مجلات مربوطه یا با کلمات کلیدی مناسب در بین مقالات به زبان انگلیسی جستجو نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد