کِم سِنتر

گاه نوشت های یک دبیر

کِم سِنتر

گاه نوشت های یک دبیر

قاعده تروتون (Trouton’s Rule)

قاعده ای که توسط تروتون در ارتباط با آنتالپی تبخیر مایعات با دمای جوش آنها ، وضع شد و چنین بیان می شود:

" در بسیاری از مایعات غیر قطبی، نسبت آنتالپی تبخیر مولی (دردمای جوش نرمال آن ) به دمای جوش نرمال آن ( برحسب کلوین) مقدار ثابتی حدود cal/K.mol 21 است. "

نظرات 1 + ارسال نظر
احمد شنبه 12 آذر‌ماه سال 1390 ساعت 21:24

دستت درد نکنه داداش

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد